4 osovina tip CNC turbina mašina za probijanje za štancanje

4 osovina tip CNC turbina mašina za probijanje za štancanje
Chat Sada
Detalji o proizvodu
AMD-357 serija CNC turret mašina za probijanje je visoko efikasna, brza i visoko precizna mašina. Prema broju trening moda, može se podijeliti na 24 stanice i 32 stanice. Detalji su slijedeći.

24 Stanica

Broj

A

B

C

D

IT

Količina

18

8

2

2

2

Opseg probijanja

3 ~ 12.7

≤31.7

≤50.8

≤88.9

≤50.8

32 Stanica

Broj

A

B

C

D

IT

Količina

18

8

2

2

2

Opseg probijanja

3 ~ 12.7

≤31.7

≤50.8

≤88.9

≤50.8


Proizvodi Funkcija:

● Usvaja Siemens specijalni CNC sistem od 3 osovine i usklađuje digitalni AC servo motor da bi bio brz i pouzdan.

● Fuselage je C čelik za zavarivanje, cjelokupan prolaz pomoću tretmana za tretiranje kako bi imali dobru rigidnu i teško deformaciju

● Opremljen sistemom visoke preciznosti prenosa, brzina brže, putovanje je podesivo.

● Sa drugom pozicionom funkcijom, može se postići bez obrade zona.

● Sistem prenosa koristi internacionalni brend sa visokom preciznošću, velikim vodičem kugličnog vijka, linearnim vodilicama visoke preciznosti i dobrim performansama

● Glavne pneumatske komponente, električne komponente i komponente prenosa usvajaju međunarodno poznati proizvod brenda, što čini udarac savršenim.

● Koristite AMADA standarde koji postavljaju integrirani debeli obrezni kalupni disk i standardne debele kupole na međunarodnom univerzalnom kalupu.

● Opremljen koncentriranim uređajem za podmazivanje, smanjiti svaki trening trenja, poboljšati vijek trajanja


Ako ste u potrazi za novom 4-osni tip cnc kupolaste toranj za probijanje na prodaju, fabrička cijena, brend, napravljen u Kini, vruća prodaja, direktni prodavac, i inostranstvo 4 osovine tipa CNC toranj za probijanje udaraca od profesionalnog proizvođača, dobavljača i fabrika, slobodno nas kontaktirajte, mi smo uvek po vašim potrebama CE-a, prilagođene, profesionalne, konkurentne, visoke preciznosti, nove i dobre kvalitete, i PUHUA 4 osovinskog tipa cnc toranj za probijanje udaraca. I dobrodošli u veleprodaju proizvode sa kvalitetnim i profesionalnim dizajnom od nas.
Upit