AMADA 357 CNC KUPOLA PUNCH PRESS

AMADA 357 CNC KUPOLA PUNCH PRESS
Chat Sada
Detalji o proizvodu

AMADA 357 CNC KUPOLA PUNCH PRESS

2. za lice

1. napredna i pouzdana hidraulički pogon možete izabrati moždani udar automatski odgovaraju različite debljine Lima i odgovara da ostvariti poseban proces rešetku, prekrivanje, itd. Udarac je opremljen auto hidraulična preopterećenja zaštita uređaja i jamči dosljedan pritiskom sile za kvalitetne proizvode.


2. udarac je FANUC 0iP sustava.


3. rotacijski alata postaje su pužni kotač građevine s max. probijanje promjera 88,9. 


4. dual kupola je umetnuti strukture osigurava coaxiality udarac i umrijeti, koji daje dugotrajnost alata i kupola. T30 Hidraulični pritisnite stroj cnc Fanuc sustav kupola udarac stroj za bušenje


5. uvezena pneumatskih i Hidrauličkih komponenti jamči pouzdanost stroja.

Uvezeni ballscrews s duga putovanja i linearno guideways osigurati prijenos preciznost.

Radni stol s teško kist i čeličnom kuglicom smanjuje buku i šok stroja i štiti površine izradak.

img_20171130_102727_副本.jpg

Ako tražite novi amada 357 cnc kupola pritisnite bušiti na prodaju, tvornica cijena, brend, made in China, vruće prodaja, direktni prodavač i prekomorske amada 357 cnc kupola punch press od profesionalnih proizvođača, dobavljača i tvornica, slobodno se javite, možemo su uvijek u vašim potrebama CE, prilagođene, profesionalni, natjecateljski, visoku preciznost, novi i kvalitetan i PUHUA amada 357 cnc kupola punch press. I dobrodošli na veliko proizvode dobre kvalitete i profesionalni dizajn od nas.
Upit