Koja je hidraulička funkcija hidrauličkog presa?

Koja je hidraulička funkcija hidrauličkog presa?


The

Hidraulična presa je prva potpuno automatska i inteligentna servo elektro-hidraulična kompozitna presa u industriji štampe. U poređenju sa tradicionalnim udarnim prese i injektirajućim presama, ima i mehaničku strukturu, sistem upravljanja i funkciju. Odličan proboj. Hidraulički pritisak za udarce usvaja samorazvijen sistem kontrole dvostrukog mrtvog ciklusa, koji ima visok stepen čovečanstva, potpunu automatizaciju, inteligenciju i moćne funkcije. The

The

Glavne prednosti hidrauličnih preša su sledeće:

The

1. Brzo čišćenje: Tradicionalni tip hidrauličkih presa karakterišu visoki pritisak i spora brzina, tako da radna efikasnost nije velika. Servo elektro-hidraulična presa ovog projekta dodata je sa nezavisnim inovativnim dizajnom servo strukture. Brzina odziva je brza i pritisak se može brzo povećati. Brzina presovanja može da dostigne preko 400mm / sc, a efekat presovanja je bolji od obične mehaničke presostatke. Primjenjuju se na suzbijanje hardverskih proizvoda ili nemetalnih proizvoda, kao što su tipična proizvodnja ekstrudiranih aluminijumskih proizvoda, kućišta, satova za gledanje, okvira i dijelova za čaše, foto ramova, pribora za jelo, znakova, brava, auto dijelova i dijelova hardvera.

2. Funkcija istezanja: učiniti puno metalne deformacije u procesu proizvoda naziva se istezanje, proizvodi za istezanje koji se koriste u životu su veoma široki, proizvodi za istezanje uglavnom se završavaju hidrauličnom presom, dok tradicionalna mehanička mašina za probijanje nema ovu funkciju; ovaj servo-električni projektantski projekat Hidraulična presa može izvesti savršeno istezanje na različitim materijalima kako bi se formirali proizvodi, kao što su posuđe, kuhinjski pribor, električni uređaji, metalne školjke, podne obloge i dijelovi za osvetljenje itd., kao i dodavanje najnovije tehnologije ekrana osjetljivim na dodir može direktno Upotreba nemehanske kontaktne tehnologije za postavljanje parametara, jednostavan za korištenje, visok stepen čovečanstva.

The

Hidraulična tehnologija je jedna od najbrže rastućih tehnologija u mašinskoj opremi. Klizač presa upravlja hidraulični cilindar i koristi se za probijanje i savijanje hidrauličnih radnih predmeta. Može da realizuje radni ciklus brzog pada klizanja, udaranja i striženja, brzog porasta i zaustave. Poslednjih godina, štancanje hidrauličnih prešica poboljšava brzinu broja udaraca, aktivne anti-pristrasne tehnologije za poboljšanje tačnosti rada, poboljšane karakteristike rada i smanjenu šok šok šum, tehnologiju hibridnog prenosa energije koja štedi energiju kako bi se smanjila instalaciona snaga , i tehnologiju sinhronizacije sa više tačaka. Napreduju se u pozicioniranju klizača i prenošenju CNC kontrolne tehnologije. Nedostatak hidrauličnih prese i mehaničkih presa u prošlosti gotovo je nestao. Tradicionalna oprema za obradu štampe sve više se ne može prilagoditi velikim obimnim automatizovanim proizvodnim potrebama moderne automobilske industrije u smislu tehničkih performansi, osiguranja kvaliteta i pouzdanosti procesa i ekonomičnog rada.