Servo CNC kupola udarac

Glavna svojstva puni električni Servo CNC kupola punč

(1) glavni transmisijski mehanizam donosi velike pokretne snage sa servo motora za direktno povezivanje s ručica klipnjača mehanizam kroz spojku. Automatski odabire potezima za različite debljine materijala da se prilagode različitim frankiranje procesa, i može biti vrlo pogodan za posebnu obradu. Kao što su rolete, kucati rupe, i sl., s automatskim prenaponska zaštita, održavanje stalne udarac tlaka tijekom putovanja, tako da frankiranje kvalitete na visokom nivou. U hranidbi i gornja i donja lista materijala, glavni pogon servo motora se gasi, koji može uštedjeti oko 40% energije. Servo motora usvaja prisilnog vodom hlađenje, stabilne i pouzdane performanse, pogodan za dugogodišnji rad treba, održavanje, nema buke, dugogodišnji kontinuirani rad.

(II) kontrolni sustav je CNC FANUC OI PD sistem sa raznih kontrola softvera potrebne za CNC kupola udarac preše, koji je jednostavan za upotrebu.

(C) ljuštenje stanica usvaja crv i crv struktura sa podesivim klirens i visoku točnost pozicioniranja.

(D), kupola

1. materijal od kupole: 45# ugljični čelik ugasiti i temperamentna, okretnica usvaja posebne čvora za paru obrade, što osigurava coaxiality gornji i donji kalup pozicije i uvelike produžuje vijek trajanja kalup.

2. kupola struktura: usvajanje japanski mozaik kotač struktura, tanki kupola i dugo prilagođen Amada kalup, može smanjiti self-gravitacija kalup kolo još uvijek zadržavajući duga vodiča struktura s precizno pozicioniranje.

(5) međunarodno uskladiti pneumatske komponente osiguravaju pouzdanost cijelog stroja performanse.

(6) Adopting uvezen veliki trag loptu vijci i široko sjedalo linearni vodiči kako bi se osigurala točnost obrade.

(7) korištenje univerzalne loptu i rotirajuće ploče miješanje radni stol ne samo smanjuje buku i vibracije od alatnog stroja, ali također štiti površinu ploče. To može učinkovito spriječiti površinu ploče od.

(8) "O" tip zatvorenih čeličnih ploča zavarena trup je korišten i kaljeno u kaminu kako bi temeljitije uklanjanje stresa.

(9) korištenje plutajuće pneumatski gripper ima veliki držanje sile i glatke hranilište; integralni Lastinog tip prijevozu ima dobre krutosti i zgodan kretanja spone.

(10) sustav ima automatsko stezaljke zaštite funkciju, koji možete pritisnuti području zaštite samo za pomak kretanje, kako bi se osiguralo kontinuitet programa rada.

(11) integral snop struktura, integrirani dizajn kočiju i greda križa povećati krutost i precizno određivanje položaja, stabilnije u uvjetima brze hrane i eliminira dinamičan otklon od osi x i y os u tablica.

(12) to je moguće izvesti prikaz simulacija obrade putanje i staze. Ako više dijelova izrezati na veliku ploču, odbor može spremiti koliko god je moguće i može poboljšati iskoristivost materijala.

(13) prikaz rulet pretvarajući stanice, probijanje prikaz vremena, obradu prikaza iznosa i umrijeti život (pritiskom na vrijeme) otkriti.

(14) automatski umrijet izbor i obrada: sustav može automatski odabrati najprikladnije umrijeti za obradu