Gillotine CNC Shearing Production Line

Gillotine CNC Shearing Production Line
Chat Sada
Detalji o proizvodu

Novi dizajn cnc Škaranje Proizvodnja linije

Cela proizvodna linija: CNC punch press, mašine za savijanje, mašina za savijanje. Oprema za proizvodnu liniju može udariti i savijati čeličnu ploču, ploču od nerđajućeg čelika, aluminijumsku ploču i gvozdenu ploču i preseci ih.


* Mašina usvaja kompletnu čeličnu konstrukciju zavarivanja, vibracioni elimatski stres, ima vrlo dobru rigidnost i stabilnost. (mašina za giljotinu)

* Usvaja napredni hidraulički integrirani manifold, kompaktnu konstrukciju, smanjuje priključak na cevovod, poboljšava pouzdanost sistema i lako održivost. (mašina za giljotinu)

* Mašina za ulje cilindra serije u smicanju, ugao sile se neće pomerati. (mašina za giljotinu)

* Povratak glatko i brzo akumulatora. (mašina za giljotinu)

* Podešavanje ručnog zgloba na noževima, precizno, brzo i udobno, podesivi ugao snimanja, smanjuje izobličenje lima.

* Električni ramstroke makings, monitor, praktičan i tačan položaj. (mašina za giljotinu)

* Torre-rolling bsll, smanjiti materijal i može smanjiti ogrebotine trenja. (mašina za giljotinu)

* Evropske i američke masovne hidraulične škare. (mašina za giljotinu)

* Čelična zavarena konstrukcija, toplotna obrada za eliminisanje unutrašnjeg stresa, sa dobrom rigidnošću i stabilnošću. (mašina za giljotinu)

阿玛达剪板 - 副本.JPG


Ako ste u potrazi za novom Guillotine CNC Shearing proizvodnom linijom za prodaju, fabričkom cijenom, brendom, napravljenom u Kini, hot sale, direktnim prodajom i prekomorskim Guillotine CNC Shearing Producing Line od profesionalnog proizvođača, dobavljača i fabrike, molimo vas da nas kontaktirate , mi smo uvek u skladu sa vašim potrebama CE, prilagođene, profesionalne, konkurentne, visoke preciznosti, nove i dobre kvalitete, i PUHUA Guillotine CNC Shearing Producing Line. I dobrodošli u veleprodaju proizvode sa kvalitetnim i profesionalnim dizajnom od nas.
Upit