Mašina za reciklažu automatske reciklaže za ekološku peskiranje1382237907515774281.jpg

1. Princip / mašina za reciklažu reciklaže mašina za peskiranje životne sredine


Oprema koristi komprimovani vazduh da izvrši snagu, abrazivni mlaz na površinu obradnog predmeta sa velikom brzinom, kroz uticaj uklanjanja rđe od abrazivne površine površine površine obrade, tako da površina do određenog stepena čistosti i hrapavosti, vakuumska pumpa ili višestepeni vakuum generator. Otklanjanje negativnog pritiska. Pesak i prašina kroz opremu sistema za separaciju peska i prašine će nastaviti da odvajaju abrazivno odvajanje, prašinu i rđu u bubanj prašine.


2. Mašina za pečenje životne sredine za reciklažu / recikliranje otpada


Može se široko koristiti u brodovima, mostovima, projektima konzervacije vode, rudarstva, nafte, hemijske industrije, metalurgije, papira, luke, proizvodnje vazduhoplova i vozila i drugih oblasti. Obrada napredne tehnologije, ekološko peskiranje sveobuhvatna visoka efikasnost. Oboje u potpunosti rukuju različitim lokomotivama i drugim malim i srednjim dodacima površinske rđe, trovaju starim filmom, oksidom i drugim supstancama, ali i zahtevaju površinu hrapavosti. Za boju postaviti najbolju osnovu za naknadnu obradu. Ekološko peskiranje modeluje ukupni unutrašnji ugao, spoljni ugao, ravnu, radijsku četku i druge oblike, kako bi se prilagodio različitim strukturnim oblicima obradnog predmeta.


201233016343.jpg


3. Kompozicija / automatska reciklaža mašine za pranje životne sredine


Okvirna struktura

1) separator prašine: kroz stezaljku može se brzo učitati sandukom.

2) Merač pritiska vazduha: označava zračni pritisak vazdušnog ventilatora vazdušnog ventilatora.

3) ventil za smanjenje pritiska: podesite radni pritisak

4) Kombinovani ventil: regulacioni ventil za gas: to je glavni deo komandnih jezgara mašine za peskiranje, kvalitet sistema direktno utiče na to da li mašina za peskiranje može biti pouzdan postupak peskarenja. Kombinacija karakteristika kombinacionog ventila je: rad peskarenja mašine je posebno stabilan i pouzdan, jer u kontroli rada peskarenja pesak i prašina neće ulaziti u kontrolni uređaj unutar kontrolnih komponenti neće biti oštećeni.


Kontrola regulacionog ventila Kompletna oprema za kontrolu gasa kontroliše kompletnu opremu gasni regulacioni ventil kontroliše kompletnu opremu gasni regulacioni ventil kontroliše kompletnu opremu snabdevanje gasom i prekidačem dovodom ceste i prekidnim dovodom ceste i prekidnim dovodom cijevi, off, gas i izduvni prekidač Rad sa peskom bezbedniji.

5) kroz njegovo otvaranje i zatvaranje kako bi se kontrolisao tlačni rezervoar ili izduvni sistem

6) Elektromagnetni ventil: kroz njegovo otvaranje i zatvaranje radi kontrole djelovanja kombinacionog ventila

7) Prigušivač: izduvavanje i uklanjanje buke u vazduhu

8) Kuglični ventil: kontrolirajte dovod gasnog uređaja

9) Kuglični ventil: kontrola povećanja snage vazduha

10) filter cevi: filter za prašinu.

11) separator ulja i vode: izvor vazduha za filtraciju vode.

12) prašina: skladištenje prašine.

13) okvir: komponente za podmazivanje mašine za pjeskarenje.

14) Loptasti ventil: za vodootporni filter vodootporan.

15) pijesni ventil: podesite prolaz peska mašine za peskiranje. Smešteni na dnu rezervoara, može se podesiti omjer mešanja vazduha i peska, tako da je najbolje raspršeno stanje.