Iranske kupci naručile su tri opreme iz Qingdao Puhua

Glavni proizvodi Qingdao Puhua Heavy Industry uključuju mašine za pjeskarenje, peskarsku sobu, mašinu za probijanje CNC turbina, CNC probojnu mašinu za debelu ploču, CNC presujnu kočnicu, mašinu za striženje i tako dalje. Kompanija je započela međunarodno poslovanje od 2009. godine, već je izvozila više od 60 zemalja.

SE3510.jpg

Nedavno, Iranski klijenti su posetili našu kompaniju , zainteresovani su za našu mašinu za probijanje CNC bežičnih mašina, naš inženjer detaljno je predstavio našu kompaniju i mašineriju , takođe je sa klijentima saopštio neka pitanja .

FCD39DEA530DBDCC7462A8C65C914E41.jpg

Naš inženjer upućuje kupce da posete našu radionicu, zadovoljni su našim okruženjem i obradom detalja. Oni su šokirani kada nam je naš inženjer rekao da možemo napraviti specijalnu CNC mašinu za probijanje debljine do 25 mm.

New design of AMD-357.jpg

Korisnici su bili veoma zainteresovani kada nam je naš inženjer rekao da poboljšavamo našu tehnologiju i izgled za našu CNC mašinu za probijanje, oni vole naš novi dizajn kada im pokažemo novu opremu.

IMG_0409_副本.jpg

Posle posete kompaniji dve nedelje, kupac je naručio trojicu hidrauličnog CNC mašina za probijanje kupola sa nama. Visina ovog ugovora je oko 220.000 dolara.


Sada proizvodimo ovu opremu za kupce. Nakon toga isporučaćemo opremu iranskom kupcu i poslati inženjer da instalira i debuguje mašinu.