Točke održavanja mašine za miniranje sa puteva

Glavne točke održavanja mašine za miniranje miniranjem na cesti:

1. Pregledajte sve prenose dva puta nedeljno.

2. Sve točke za ulje na stroju za miniranje na cesti moraju se redovno puniti motornim uljem, mazivim uljem ili mastima u skladu sa njihovim zahtjevima.

3. Provjerite štitnik, oštricu, rotor, usmjeravanje rukava i podijeljeno kolo dva puta u svakoj smjeni i odmah ga zamijenite ako je oštećen.

4. Brtve (potrošni materijal) moraju se svakodnevno provjeravati i zamijeniti ako su oštećene.

5. Zamenite ležaj na glavnom sedištu ležaja pucanja novom mazivom za velike brzine.

6. Operater u svakom trenutku treba provjeriti učinak čišćenja. Ako postoje bilo kakve nepravilnosti, rukovatelj bi trebao odmah zaustaviti stroj i izvršiti cjelokupni pregled opreme.

未标题-1

Trenutno se tehnologija mašina za miniranje sa kolnika široko koristi u području hidroizolacije sloja mostove palube, antikorozivne konstrukcije nosača čeličnih kutija i održavanja betona i asfalta.

Nepravilna tehnologija i metode obrade površine ozbiljno će utjecati na učinak lijepljenja osnovne površine s gornjim pokrivnim materijalom, premaznim materijalom i vodootpornim materijalom, što će ozbiljno ograničiti performanse samog materijala, uzrokujući ozbiljnu štetu inženjerskoj kvaliteti. Eksplozija kolnika igra značajnu ulogu u unaprijed otkrivanju oštećenja betona i sprečavanju istih prije nego što se pojave.