Princip pjeskarenja za I-zraku kratkog snopa

Čelik u obliku slova H i čelik u obliku slova I naširoko se koriste u različitim građevinskim i industrijskim građevinskim građevinama. Čelik u obliku slova H i čelika u obliku slova I može se proizvesti zavarivanjem ili valjanjem. Stoga je nakon upotrebe i proizvodnje potrebno pjeskarenje kako bi se uklonili oksidni osip, hrđa i drugi nečistoći na čeliku u obliku slova H i čeliku u obliku slova I. Općenito, oprema za čišćenje mlaznih eksplozija obično koristi stroj za miniranje miniranjem. Ovdje možete vidjeti Načelo rada čišćenja H-zrake i I-snopa mašinom za miniranje.

1. Tijekom procesa čišćenja valjak za podesivu brzinu za upravljanje električnim sustavom šalje čeličnu konstrukciju ili čelik u prostor za lijevanje u sobi sa strojevima za čišćenje.

2. Snažne guste metke iz različitih koordinatnih pravaca udaraju i trljaju sve strane tijela zbog kojih oksidna koža, sloj rđe i prljavština na njoj brzo padaju.

3. Čelična površina dobit će glatku površinu s određenom hrapavošću, a radni komad će se utovariti i istovariti na ulazne i izlazne tračnice valjka s obje strane prostorije za čišćenje.

4. Meci i prašina od hrđe koji padaju na čelik moraju se očistiti uređajem za pročišćavanje.

5. Smjesa ispucane prašine prenosi se u lijevki komore pomoću vijaka za oporavak i sakuplja na donjem dijelu dizala vertikalnim i vodoravnim vijčanim transporterom.

6. Zatim se podiže u separator na gornjem dijelu stroja, a odvojeni čisti peleti padaju u spremnik separatora za recikliranje mlaznog pjeskarenja.

7. Prašina nastaje tokom puhanja i upušta se u sistem za uklanjanje prašine u ispušnoj cevi.

8. Nakon pročišćavanja, pročišćeni plin se ispušta u atmosferu, a čestica prašine se skuplja i skuplja.