Linija za obradu čelika

čelična linija za obradu

Juče su sve pošiljke za obradu čelika koje su kupili kupci iz Singapura. Budući da je linija za preradu čelika vrlo velika, podijeljena je u šest automobila koji su juče konačno poslati u Singapur.

JOJLLYNBBKRWWG7NA7PY%0U


linija za obradu čeličnih ploča   Specijalno dizajniran za miniranje čelične ploče, čeličnih presjeka, greda ili konstrukcije. Mašina za miniranje miniranja za čeličnu ploču, čelični presjek, grede, šipke dizajnirana je i proizvedena prihvatanjem prednosti sličnih proizvoda iz zemlje i inostranstva.

Dio za čišćenje od hrđe (čišćenje mlaznice) prihvaća visoko efikasni mlazni kotač i separator puhanog pijeska.

Mašina za metenje koristi posebno izrađenu najkvalitetniju najlonu rolo četku i ventilator visokog pritiska. Dio za predgrijavanje i sušenje može usvojiti različite metode grijanja. Dio za prskanje boje koristi metodu bezračnog raspršivanja visokog pritiska.

Kompletnim setom opreme upravlja PLC i kompletna je oprema velike veličine međunarodne napredne tehnologije.

Koristi se uglavnom za površinsku obradu (naime predgrijavanje, uklanjanje hrđe, prskanje i sušenje boje) čeličnih ploča i različitih konstrukcijskih presjeka, kao i za čišćenje i jačanje metalnih konstrukcijskih dijelova.

_@_)SP]I74OLO(COTM0$8Z6

Linija za obradu čeličnih ploča samo je jedan od mnogih proizvoda naše kompanije. U našoj kompaniji postoje mnoge druge vrste strojeva za miniranje i CNC strojeva za probijanje. Ako želite znati više informacija, dobrodošli u Qingdao Puhua Heavy Industry Group.