Koji su dodaci koje često zamjenjuju mašine za miniranje sa gusjenicama

Koji su dodaci koji se često zamjenjuju strojevima za miniranje sa gusjenicama?

Opšta mašina za miniranje je vrsta samouništavajuće opreme. Čelični hitac je također svojevrsno oštećenje same opreme prilikom udarca u radni dio. Nošeni dijelovi opće mašine za puhanje tipa gusjenice su sljedeći:

1. Unutarnja zaštita mašine za peskanje, usmereni omotač mašine za peskiranje, kotač za odvajanje, rotor, gornji štitnik, bočni štitnik, krajnji štitnik, otvor za dovod peska, prstenasti pritisak, uvodnica zatvarač i slično.

2. Remen za guseničenje mlaznih pištolja, trak puzača je takođe pogođen čeličnim sačmom, tako da je ujedno i nosivi dio.

3. štitnici, učvršćivači itd.

4. Pribor za sakupljač prašine, vreća za prašinu, mehanizam za repovanje itd.

Glavni proizvodi Qingdao Puhua Heavy Industry Machinery Co., Ltd., strojevi za miniranje sa općom namjenom: tip kuke, tip gusjenice, tip prolaza, katenarni sustav, okretni stol, vrsta žice, vrsta kolnika, čelična cijev, unutarnji zid, pucanj miniranje održavanja dijelova strojeva, itd. Dizajn proizvoda prihvaća CAD računalni dizajn, koji osigurava isplative proizvode za lijevanje, metalurgiju, automobilsku industriju, brodogradnju, građevinarstvo, rudarske strojeve i inženjerske strojeve u Kini, a može dizajnirati i proizvoditi različite standardne posebne mašine za livenje prema potrebama korisnika.

Za više informacija o uređajima za miniranje miniranjem nazovite nas ili dođite u tvornicu Puhua da izvršimo inspekciju i pregovore!