Koje su prednosti mašine za pjeskarenje sa bubnjem?

Prednosti mašina za pjeskarenje tipa bubanj:

1.jpg

Mašina za pjeskarenje sa bubanjom se uglavnom koristi za rotaciono radno okruženje brzog bacanja projektila na radni komad u bubnju koji se neprekidno prebacuje, kako bi se postigla svrha čišćenja radnog predmeta, koji pripada obimu livenja mašine. Pogodan je za uklanjanje pijeska, uklanjanje rđe, uklanjanje kamenca i površinsko otvrdnjavanje odlivaka i otkovaka do 15 kg u različitim industrijama.


Mašina za pjeskarenje sa bubnjem pogodna je za čišćenje svih vrsta odlivaka i odkovaka koji se ne plaše sudara i ogrebotina. Idealna je oprema za čišćenje malih komada rezidualnog peska i skale na površini malih radionica za termičku obradu. Uglavnom obuhvaća valjke, separatore, mašine za pjeskarenje, mašine za dizanje, itd. Zupčasti motor i ostale komponente.

1.sipanje popularne formule pitke pitke, čuvajući građevinske troškove pitke podloge


    2. Telo eksplozivne komore i raspored uređaja za pjeskarenje se određuju nakon trodimenzionalne dinamičke simulacije snimanja računara, tako da površina pokrivenosti protokom izduvnog projektila tačno pokriva površinu radnog predmeta, a projektil istovremeno baci radni predmet u različite smerove sa površine obrade. .


    3. Upotreba centrifugalnih centrifugalnih mašina sa visokim izduvavanjem može znatno poboljšati efikasnost čišćenja i postići zadovoljavajući kvalitet čišćenja.


    4 koncept dizajna mašine, kompaktna struktura, jednostavan za korišćenje i održavanje