QH69 Roller Conveyor H Beam Shot Blasting Machine Professional Proizvođač

QH69 Roller Conveyor H Beam Shot Blasting Machine Professional Proizvođač
Chat Sada
Detalji o proizvodu

Roler Type Shot Blasting Machine za čišćenje radnih predmeta


Karakteristike:

1. Mašina za pjeskarenje sa čeličnom pločom ima tri vrste prolaza kroz tip :

Prelazak valjka prolazi, prolazi kolica, prolaz prolazi.

2. Oni se široko koriste u industriji čelične ploče, čelične konstrukcije, inženjerske mašine, izgradnje mosta i tako dalje. Izvođenjem eksplozija možete ukloniti rje, oksidne slojeve, zavarivačku šljaku i druge zagađivače i ukloniti površinske stresne sile.

3. Posle eksplozije s peskom , može poboljšati adheziju boje s čelikom, poboljšati sposobnost zaštite od rđe, poboljšati kvalitet i produžiti vijek trajanja čelične konstrukcije.

4. Čelični snimci eksplodirani turbinama će se sakupljati , prečišćavati sistemom krugova snimanja i nastaviti da se ponovo koriste za eksplozivne turbine.

5. Proces radnog procesa sistema krugova snimanja : čelični udarci eksplozivnim turbinama prikupljaju se pomoću portretnog vijčanog transportera i isporučuju se u lift za kašike, a zatim će se lift lifta dovesti do separatora tipa pranja vazduha.

6. Nakon razdvajanja , prašina i lomljeni čelični snimci će biti uklonjeni od čelika i dobri čelični snimci će ući u korpu za smeće.


201512151117460079956.png

Ako ste u potrazi za novim qh69 valjka transporter h beam shot miniranje mašine profesionalni proizvođač za prodaju, fabrička cijena, brend, izrađen u Kini, vruća prodaja, direktni prodavac i inostranstvo qh69 valjkasti transporter h beam shot stroj za pjeskarenje profesionalni proizvođač od profesionalnog proizvođača, dobavljač i fabrika, slobodno nas kontaktirajte, mi smo uvek po vašim potrebama CE, prilagođene, profesionalne, konkurentne, visoke preciznosti, nove i dobre kvalitete, i PUHUA qh69 valjkasti transporter sa snopom profesionalnog proizvođača. I dobrodošli u veleprodaju proizvode sa kvalitetnim i profesionalnim dizajnom od nas.
Upit