Rotor Sand Blaster mašina

Rotor Sand Blaster mašina
Chat Sada
Detalji o proizvodu

Rotor Sand blaster mašina

Opis

U šasiji mašine su postavljeni strugači i dva brza rotora sa nožem. šasija se okreće u smeru kazaljke na satu, rotator i strugač se okreću u suprotnom smeru. Brzina rotora je veća od brzine šasije. Pošto šasija i rotor imaju suprotan pokret, a brzina je različita, tako da pesak šasije dobija različitu brzinu. Zrna peska proizvodi odgovarajuću sila trenja i sile smicanja, što dovodi do brušenja, mešanja, sloma. Ova vrsta mašine se ne miješa samo uz visoku efikasnost, a pesak nakon mešanja je dobar kvalitet.

Koristi

Uglavnom se koristi za lijevanje peska mješovitog pijeska, mješovitog peska može se mešati sa suvim slojem peska, tvrdim peskom, površinom peska i jezgrom peska, staklom, keramikom, vatrostalima itd. granularni materijali.

Tehnički parametri

Stavka


S1420S

S1425E

Prečnik diska

mm

φ2000

φ2500

Količina hrane jednom

kg

1500

3000

Produktivnost


40

90

Snaga struganja

kw

37

90

Snaga rotor-motora

kw

2 * 18.5

2 * 37

Ocena rotora motora

rpm

34.5

26

Brzina rotacije rotora

rpm

270

350


Ako ste u potrazi za novom rotor peskom blaster mašina za prodaju, fabričke cijene, brend, izrađene u Kini, hot sale, direktni prodavac i inostranih rotor peska blaster mašina od profesionalnog proizvođača, dobavljača i fabrike, slobodno nas kontaktirajte, mi su uvek u skladu sa vašim potrebama CE, prilagođene, profesionalne, konkurentne, visoke preciznosti, nove i dobre kvalitete, i PUHUA rotor peska blaster mašine. I dobrodošli u veleprodaju proizvode sa kvalitetnim i profesionalnim dizajnom od nas.
Upit