Pjeskarenje štand

Pjeskarenje štand
Chat Sada
Detalji o proizvodu
Opis proizvoda
Pjeskarenje soba se uglavnom koristi za obradu velikih dijelova ili strukture poseban i složen komad, kako bi se postigla površina čišćenje hrđe, povećanje adhezije između komad i premazom i drugim efektima. Raspršivač instaliran u pjeskarenje sobi možete čistiti površinu dijelova pomoću komprimiranog zraka kao moć metala abrazivne kao miniranja agent.

Komad je nošen kolica, i s rezultate može automatski se razvrstavaju i automatski ukloniti.Vrata
Servis vrata sagrađena zavarenih profila ima završnu u čelični limovi i iznutra premazana guma otporna na habanje. Ekskluzivni brtveni sustav sprečava gubitak abrazivnih i omogućuje zatvaranje vrata, bez napora. Po želji, može se isporučiti dvoja vrata (tunel tip soba) i jedna vrata za operatora. Senzori povezani vrata automatski prekinuti miniranja rad kada jedan od njih je otvoren.
Svjetiljki
Svaka LED svjetiljke gradnje i pozicioniranje omogućiti maksimalno iskorištavanje na sjaj. Sustav pričvršćenja omogućava jednostavno skidanje radi održavanja.
Radne komore
Izgrađen u boji čeličnih pločica, oni su modulirani kako bi zadovoljio svaku dimenziju u visine, širine i dužine. Unutra (osim stropa) je gumeni premaz koji ih štiti od habanja i pomaže u akustične izolacije.
Horizontalni transport abrazivnih materijala
Ovaj sustav kombinira voziti kolica grebalica koje provode abrazivni materijal u središte radne komore, gdje prikupljaju vijak transporter (u nekim slučajevima od strane remen transporter) u kojima se provodi abrazivni materijal do stopala kantu dizalo (abrazivnih pročišćivač). Na površini cijeli kat je rešetka koja je prekrivena perforirane ploče, koja zadržava veće nečistoće ili čak i sitnih dijelova koje mogu ispustiti slučajno na podu. Ovaj jedinstveni sustav koristi CMV zahtijeva mnogo manja instalirana snaga koje druge sustave, zahvaljujući na koeficijent trenja (trošenja), koji je puno manji u ovom sustavu.
Komandno polje
Montiran na zaštićene vladu, ima toplinske zaštite i blokiranje za motore, što ga čini nemoguće spojiti ih u netočan redoslijed. Po želji, isporučuje se sa PLC za automatsku kontrolu opreme. Zadovoljava najvažnije međunarodne standarde, među kojima 60204-1 eec.
Ako tražite novi pjeskarenje štand za prodaju, tvornica cijena, brend, made in China, vruće prodaja, direktni prodavač i prekomorske pjeskarenje štand od profesionalnih proizvođača, dobavljača i tvornica, slobodno nam se obratite, uvijek smo na vaše potrebe CE, prilagoditi, profesionalni, natjecateljski, visoke preciznosti, novi i kvalitetan i PUHUA pjeskarenje štand. I dobrodošli na veliko proizvode dobre kvalitete i profesionalni dizajn od nas.
Upit