Cijena za pijesak za pjeskarenje

Cijena za pijesak za pjeskarenje
Chat Sada
Detalji o proizvodu

Salo za pjeskarenje


Kineska soba za peskanje može očistiti velike čelične strukturne dijelove, rezervoare za ulje, vanjske zidove od čeličnih cijevi i tako dalje. Voljeni strani kupci


Svaki element prostorije za nasipanje dizajniran je tako da bude u ravnoteži s ostalim elementima - to osigurava da protok proizvoda, tok abraziva i protok prašine budu glatki i ujednačeni.

Nakon detaljne istrage i analize ciljeva i eksplozivnih prostorija, naš tim inženjera crpi dugogodišnje iskustvo i široku instaliranu bazu eksplozivnih prostorija širom sveta kako bi se osiguralo da prijedlog Blast Room ispunjava sve kriterije. kao i omogućavanje mogućnosti za budući razvoj.

Kako je svaka soba za puhanje dizajnirana posebno na projektu, projektne osnove mogućnosti za prilagodbu su beskrajne: višestruki blasteri koji rade na jednoj sobi; pristup proizvodu s jednog ili oba kraja sobe za eksploziju; mogućnosti abrazivnog oporavka, uključujući: jamu za čišćenje, poprečni transporter, oblik U, oblik H i kompletan za automatski oporavak pomoću transportnog sustava ili
scrappers; spuštanje prašine ili uvlačenje prašine; automatsko recikliranje zrna s ugrađenim magnetskim odvajanjem.Za dodatnu fleksibilnost naša tvrtka može osigurati kombiniranu sobu za miniranje i lakiranje: nakon završetka pjeskarenja i oporavka abraziva aktivira se zaseban sustav za vađenje boje i započinje bojenje proizvoda. Smanjeno rukovanje proizvodom omogućava dodatnu kontrolu kvaliteta, kao i uštedu troškova.

Ako tražite nove cijene kabina za pjeskarenje, tvorničke cijene, marka, proizvedene u Kini, vruća prodaja, direktni prodavač, te kabina za pjeskarenje u inozemstvu od profesionalnog proizvođača, dobavljača i tvornice, slobodno nas kontaktirajte, mi uvijek su prema vašim potrebama CE, prilagođeni, profesionalni, konkurentni, visoke preciznosti, novi i kvalitetni, te cijena kabine za pjeskarenje od PUHUA. I dobrodošli na veleprodajne proizvode s dobrim kvalitetom i profesionalnim dizajnom od nas.
Upit